Прозорец за включване

Кукитата са малки файлове, които запаметяват какво сте правили на вашия компютър, независимо дали запаметява вашата парола или настройкиете за следващия път, когато посетите сайт или проследява кои страници преглеждате.

Кукитата съхраняват информацията на вашия компютър, за да подобрим нашия уебсайт. Вие можете да изтриете и блокирате всички кукита от този сайт, но части от този сайт няма да работят

Куки обяснение прозорец

Прозорец за отказване

Кукитата съхраняват информацията на вашия компютър за да подобрим нашия уебсайт. Вие можете да изтриете и блокирате всички кукита от този сайт, но части от този сайт няма да работят

Следните кукита на трети страни не се контролират от нашия уебсайт:
- Google Analytics
- SiteCatalyst
- Marketo
Ако те са били предварително изтеглени, техните кукита ще останат във вашия компютър, но техните приставки ще бъдат премахнати от нашия уебсайт.

Сигурни ли сте?

Списък на кукитата и техните предназначения

Име Оползотворяване
Google Analytics Кукитата Google Analytics осигуряват анонимно статистическо проследяване на посетителите на сайта. Ние използваме тази анонимна информация за да подобрим съдържанието на сайта, както и вашия потребителски опит.
Marketo Това куки е съществено, за да може нашата Marketo система да идентифицира и разпознае уникалните потребители и ни помогне да ви подкрепим в областите, коите представляват интерес за вас.
Savvis (F5) Това куки е съществено , за да може “My Product List feature” да функционира нормално
SiteCatalyst Кукитата SiteCatalyst осигуряват анонимно статистическо проследяване на посетителите на сайта. Ние използваме тази анонимна информация за да подобрим съдържанието на сайта, както и вашия потребителски опит.

Благодарим Ви, че проявявате интерес към KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL*

Моля, вижте раздела "Подробности за връзка" за информация за местен дистрибутор или ако искате да се свържете с нас, моля кликнете тук.